keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hiusjuttuja ja vaalenpunaisia ajatuksia.

Niinkuin ajattelinkin, nukuin koulupäivän ohi. Eikä muuten ole ensimmäinen kerta. Sänky vei voiton, ja puhelin oli maagisesti siirtynyt tv-tasolta tyynyn alle. Nyt sitten päätin valvoa koko yön koska eij ole enään mitään järkeä mennä nukkumaan ko bussissa pitää olla jo alle neljän tunnin päästä. Kerkeempä kerrankin valita fiksusti vatteet ja kammata naaman.

Lähdin sitten tänään tuhlaamaan sossusta vihdoin tulleita rahoja kaupunkiin. Tiesin että täytyy ostaa aineskin vaalenusainetta koska tukkaongelmat666. Siinä sit kiemurtelin eessun taassun ja vinguin haluavani punaiset hiukset. Perhana ko ei osaa pitää yhtä väriä päässä vaikkapa jopa kokonaisen vuoden. Milja siinä perässä kulkien "anna mennä, anna mennä", mutta äh. Soitin jopa pupulle joka piti sitä tyhmänä ideana. Mutta sitten saapui Hiltunen ja nyt mulla on vaaleanpunaiset hiukset. Kaikkea sitä. Niin ja käväsin Beyondissa ja ostin uuden pipan. happyhappyjoyjoy. Niin ja läskeiltiin Milskin kaa Heses.






Huomenna on varmasti tosi tärkeä päivä koulussa ko on jopa hurjat 08:30-12:00. Kai sinne on pakko raahautua ettei Kela ala murisemaan ja vaatimaan multa rahaa. Se olis liian kamalaa.
 Nyt alkaa tökkimään tää kirjoittaminen, lopetan nyt ettei tuu niitä enolenukkunuthöpötyspaljastuksia. Joten hyvää juhannusta kaikille tasapuolisesti !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti